Sponsortävlingen

Årets sponsorstävling
Nu är det inte långt kvar tills årets sponsortävling som kommer att spelas den 24 Juli!
Tävlingen går på Täby GK och alla mina sponsorer, så väl företag som privatpersoner, får bilda lag och tävla i form av fyrmannascramble. Vi kommer att starta klockan 8:30 med kanonstart. För den som redan är privatpersonssponsor är din anmälningsavgift redan betald och du får bilda lag med tre andra spelare du tar med dig. Avgiften för de andra spelarna är 500 kr per person och då blir även de privatpersonssponsorer för 2018 med det som ingår där likt nyhetsbrev och medlemskap i facebookgruppen. För företagssponsorer ingår plats för ett lag där ni kan ta med er exempelvis anställda eller kunder!

Efter att vi spelat färdigt äter man förslagsvis lunch på Restaurang Skålhamra Gård (golfrestaurangen på Täby) där vi har prisutdelning med fina priser:
Resecheckar på 3000 kr till Tee Views resor per person för laget
Heldag med träning och coachning på banan med mig på Täby GK
Grupplektionscheck hos Tee View på 2400 kr / 2 timmar för laget
Greppbyten för 500 kr per person hos Tee View för laget
Fyra greenfeebiljetter till Täby GK
Utöver detta kommer det även att finnas en skräddarsydd wedge som ”närmasthålpris”.

För att anmäla sig till tävlingen skickar man ett mail till mig på info@martingranstad.com med namn och golf-idn på deltagarna i laget samt betalar in anmälningsavgiften antingen via Swish till 0707985242 alternativt sätter in pengar till bankgiro nr 5517-0583 och anger meddelandet ”Martin”. Sista anmälningsdag är Söndag den 15e Juli.